Links

Trektellen

Op deze site kunt u alle trekresultaten zien van de telposten in Nederland en vele van buiten onze landsgrenzen. Maar ook de resultaten van diverse ringstations, waaronder die van VRS Nebularia, zijn er te vinden. Van ons ringstation worden alleen de gegevens van de vinkenbaan Westenschouwen getoond en de daarbij behorende trekgegevens.

http://www.trektellen.nl/

Vogeltrekstation Nederland

De overkoepelende instantie voor al het ringonderzoek in Nederland. Op deze site zijn veel wetenswaardigheden over het vogelringen op terug te vinden. U kunt hier een melding doen als u een vogel met een ring heeft gevonden.

https://www.vogeltrekstation.nl/

Het Zuidhollands Landschap

De natuurorganisatie die in Zuid-Holland een groot aantal natuurgebieden in beheer heeft. Voor VRS Nebularia een belangrijke partner omdat wij van hun gastvrijheid mogen genieten en in een aantal van hun terreinen ons onderzoek mogen verrichten.

http://www.zuidhollandslandschap.nl/

Staatsbosbeheer

Ook met Staatsbosbeheer werken wij samen. Op Vlieland mogen wij in de Kroonspolders ons jaarlijks onderzoek verrichten in augustus. De medewerkers hebben het hele jaar onze vangmaterialen in de opslag staan en zorgen in augustus dat wij er weer gebruik van kunnen maken. Ook op Westenschouwen kunnen wij van diensten van Staatsbosbeheer gebruik maken. De noodzakelijke dode bomen die wij elk jaar nodig hebben om rond de druip te plaatsen, worden keurig door hen gezaagd en op de vinkenbaan afgeleverd. Ook de ontheffingen voor de parkeerplaats wordt door hun geregeld.

http://www.staatsbosbeheer.nl/

Natuur en Vogelwerkgroep de Krimpenerwaard

https://www.nvwk.nl/

Natuur- en vogelwacht Schouwen-Duivenland

http://nvsd.nl/

Credits

Foto's mede mogelijk gemaakt door:

WordPress Template

WordPress template is mede mogelijk door www.tyler.com